top of page

Upoznajte naše partnere

Za Vas smo osigurali suradnju sa najboljim tvrtkama iz svakog segmenta...

TRAKO%C5%A0%C4%86AN%207_edited.jpg

ALTERA tents&events

Šatori za čarobna vjenčanja

Oduvijek ste sanjali idealno vjenčanje u trenutku kada snijeg sve učini bijelim, baš poput mladenkine vjenčanice. Nikakav problem. Osiguravamo vrhunsku uslugu u svim vremenskim uvjetima. Šatori Altera zimi su grijani, a ljeti po potrebi ventilirani ili rashlađeni klima-uređajima.

Hotel Trakošćan

Vrhunski smještaj za naše goste...

U Zagorju, hotel Trakošćan **** nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Evrope.
Uz bogatu ponudu animacijskog programa i sadržaja osmislit ćemo vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni, odbojka i košarkaški tereni, koji su dio hotelskog kompleksa, pružaju dodatnu rekreaciju i zabavu sportašima i rekreativcima. Također, blizina nekoliko golf igrališta i lovišta Zelendvor dodatni su sadržaji koji mogu biti razlog za boravak u našem hotelu.
Ako ste do sada mislili da posao i opuštanje ne mogu biti zajedno u istoj rečenici, Hotel Trakošćan će vam promijeniti mišljenje. Odlična je destinacija za organiziranje seminara, team buildinga, kongresa i drugih korporativnih događanja uz mogućnost opuštanja u wellness centru nakon napornog dana.

164315888.jpg
103580553_2816930905095385_1974410687510

Catering Kvatrić

Vašoj mašti dajemo okus !

Drugi za njih kažu da su najbolja catering kuća u Hrvatskoj.

Taj status zasigurno mogu zahvaliti strasti koja ih pokreće već 17 godina.


Strast za hranom i vrhunskim ugođajem osnova su svake svečanosti. Njihov kulinarski tim trudi se nadmašiti sva očekivanja klijenta u ukusima i umjetničkoj prezentaciji pomno odabranih delicija. 


''Naš je cilj, ne samo pružiti Vam gurmanski doživljaj nego da cjelokupna svečanost bude ogledalo vašeg dobrog ukusa.''

Partneri: Vendors
bottom of page