top of page
vizualizacija_01 (Large).jpg

O resortu

Trakošćan Wedding & Event Resort

Želite li bajkovito vjenčanje ili event u Trakošćanu?

Na pravom ste mjestu!

Trakošćan Wedding & Event resort vrhunska je lokacija za vjenčanje na otvorenom, povezano sa prirodom. Sa naše pomno odabrane lokacije pruža se najbolji pogled na dvorac Trakošćan, a nalazi se svega 5 minuta šetnje od Recepcije Dvora Trakošćan i 3 minute od Hotela Trakošćan.


Svima dobro poznata lokacija pruža sjajnu prometnu povezanost, svega je 10 minuta vožnje udaljena od autoceste Zagreb – Macelj, 55 minuta od Zagreba, te 40 minuta od Varaždina.


Sam resort nalazi se na parceli površine 11.200 m2 na kojoj se nalazi reprezentativno uređen šator, sa prirodnim okolišem. Interijer šatora je u potpunosti opremljen za sve evente, te je isti moguće prilagoditi prema Vašim željama, bez obzira da li Vam se više sviđa tradicionalno ili moderno. Kapacitet šatora je do 270 osoba, a jedna od glavnih posebnosti su velike zidne staklene stijene, visine 4 metra i duljine 35 metara, koje će svakom eventu pružiti dašak luksuza i učiniti ga nezaboravnim. Želja nam je svojom kreativnošću i posebnošću mladencima njihov dan učini nezaboravnim.


Zadovoljstvo klijenata na prvom nam je mjestu, stoga nam se možete obratiti s potpunim povjerenjem.

O resortu: About Us
bottom of page