top of page
TRAKOŠĆAN 8.jpg
TRAKOŠĆAN 10.jpg
TRAKOŠĆAN 3.JPG
TRAKOŠĆAN 4.JPG
TRAKOŠĆAN 1.jpg
TRAKOŠĆAN 7.jpg
TRAKOŠĆAN 2.jpg

Česta Pitanja

Česta pitanja: FAQ

Kako su riješeni toaleti u Vašem resortu ?

Unutar našeg šatora, u sanitarnom kontejneru, smješten je, kompletno opremljen, zaseban ženski i muški sanitarni čvor. Za razliku od drugih sličnih lokacija ne morate izlaziti iz šatora i pješačiti do toaleta koji se nalaze u zasebnim udaljenim objektima.

Što je sa komarcima ?

Sam resort se nalazi na prirodnoj lokaciji livade u blizini park šume Trakošćan, no to nije razlog za brigu jer će angažirani stručnjaci iz veterinarske stanice redovito pratiti situaciju i pobrinuti se kako bi vaš boravak na resortu prošao opušteno i ugodno.

Što u slučaju kiše, nevremena ili hladnog vremena ?

Kiša u potpunosti ne utječe na slavlje u šatoru, jer je isti 100% vodonepropusan i otporan na vjetrove brzine do 160 km/h. U slučajevima kada će biti potrebno  imamo spremne najsuvremenije sustave za grijanje koji će osigurati savršene uvjete za slavlje u šatoru.

Što je sa pripremom hrane ?

Kvaliteta hrane nam je izuzetno važna pa smo iz tog razloga odlučili da se sva hrana sprema u samom šatoru, u kojem će cijelo vrijeme biti instalirana profesionalna kuhinja. Također smo odabrali Catering tvrtku koja je među najboljima u RH kako bi ste bili sigurni da će Vaše slavlje biti besprijekorno odrađeno.

bottom of page